Ved brug af GolBong Danmark accepterer du følgende betingelse for brug af websitet:
Betingelser for brug af GolBong Danmark

Betingelser for brug af GolBong Danmark

Som bruger af dette website, er du selv forpligtet til at opretholde fortroligheden omkring din konto og dit kodeord gennem  begrænset adgang til din computer, og du accepterer ansvaret for alle hændelser, der måtte forekomme under login til din konto. GolBong Danmark forbeholder sig retten til, ved misbrug, at nægte ydelser, lukke konti, fjerne eller rette indhold, eller annullere ordrer uden varsel.

Samtlige oplysninger på vores hjemmeside er alene at anse som opfordringer til at gøre tilbud.

Når du har afgivet en ordre via vores hjemmeside, vil vores system automatisk sende dig en ordrebekræftigelse på e-mail, hvoraf det fremgår, hvilket produkter du har bestilt.

Du skal være opmærksom på, at stemmer oplysningerne på ordrebekræftelsen ikke overens med det bestilte, skal du straks
kontakte GolBong Danmark på e-mail med oplysning fejlen. Dette skal ligeledes gøres såfremt du har foretaget en bestilling som
du fortryder.

Ordrebekræftelsen indeholder oplysninger om ordrenummer, navn og adresse, betalingsmåde, leveringsadresse samt en oversigt over de bestilte varer.

Elektronisk kommunikation

Ved at acceptere disse betingelser i forbindelse med at du opretter en brugerkonto hos GolBong Danmark, samtykker du til at modtage elektronisk kommunikation fra os. Vi vil kommunikere med dig gennem e-mails eller ved opslag på dette website.

Rettigheder til dette website

Alle navne, logoer og varemærker på dette website tilhører GolBong Danmark eller samarbejdspartnere, og må kun anvendes efter
forudgående tilladelse fra GolBong Danmark.

Alt indhold på dette website, så som tekst,
grafik, logo, ikoner, billeder, audio materiale, digital downloads, data og software tilhører GolBong Danmark og er beskyttet i henhold til lov om ophavsret og anden lovgivning.

Kopiering, spredning og downloading

Uautoriseret kopiering, spredning eller offentliggørelse af dette website eller dele heraf er i strid med ophavsretsloven og kan resultere i civilretlige såvel som strafferetlige sanktioner. Det er heller ikke tilladt at fjerne meddelelser på dette website eller materiale tilgængeligt herpå vedrørende ophavsret eller lignende.

GolBong Danmark giver begrænset licens til at bruge dette website til personlige formål, og ikke til downloading (udover almindelige cache-funktioner), anden digital kopiering eller
ændringer af dette site, eller dele heraf, medmindre der foreligger udtrykkelig skriftlig tilladelse fra GolBong Danmark.

Denne licens omfatter ikke nogen form for videresalg eller kommerciel brug af dette website eller dets indhold, herunder indsamling af data, produktlister, beskrivelser eller priser, afledt brug af dette website eller dets indhold, downloading eller kopiering af konto-informationer til fordel for andre websites og/eller enhver brug af data-mining, robotter, eller lignende dataindsamlingsværktøjer.

Dette website eller dele heraf må ikke gengives, duplikeres, kopieres, sælges, videresælges, besøges, eller på anden måde bruges til nogen form for kommerciel brug uden udtrykkelig skriftlig tilladelse fra GolBong Danmark. Du må ikke anvende frame-teknikker til at skjule handelsmærker, logos eller anden ejendoms-information (omfattende billeder, tekst, side layout, eller sider) fra GolBong Danmark og vores partnere uden udtrykkelig skriftlig tilladelse.

Du må ikke anvende GolBong Danmarks navn eller logoer uden udtrykkelig skriftlig tilladelse fra GolBong Danmark. Enhver uautoriseret brug ophæver omgående tilladelse eller licens givet af GolBong Danmark.

Du har en begrænset, opsigelig, og ikke eksklusiv ret til at oprette et link til GolBong Danmarks' website så længe linket ikke afbilleder GolBong Danmark eller deres produkter/services på en falsk, misvisende, nedsættende, eller på anden vis negativ måde. Det er ikke tilladt at bruge GolBong Danmarks logo eller anden relateret grafik eller handelsmærker, som en del af linket uden udtrykkelig skriftlig tilladelse.

Personoplysninger

GolBong Danmarks behandling af persondata sker under iagttagelse af persondataloven. Brugere kan kontakte GolBong Danmark,
såfremt de ønsker oplysninger om, hvilke data som behandles om dem, eller hvis brugerne ønsker oplysningerne slettet eller korrigeret. Brugere har endvidere adgang til at gøre indsigelse mod indsamlingen af oplysningerne og mod den videre behandling.

Hvilke oplysninger indsamler GolBong Danmark?

Vi modtager og opbevarer enhver information du direkte afgiver på vores website eller anden måde. Du kan frit vælge, at udelade at oplyse mange af disse informationer, men det vil afskrive dig fra at udnytte mange af vores kundeservices.

For at kunne fremsende bestilte varer skal vi som minimum have oplyst:

Navn
Gadenavn og nummer
Postnummer og by
Telefonnummer
E-mail-adresse

Vi modtager og opbevarer bestemte informationer hver gang du er i forbindelse med os. For eksempel bruger vi cookies, og vi modtager tekniske informationer når din webbrowser besøger GolBong Danmark.

E-mail kommunikation
Ved køb på GolBong Danmark accepterer du at vi sender e-mails til dig, såfremt der er opdateringer til de produkter du har købt. Såfremt du ikke ønsker at modtage denne information bedes du kontakte os.

Beskyttelse af GolBong Danmark og andre
Vi frigiver kontooplysninger og andre personinformationer, når vi finder det nødvendigt for at følge gældende lov eller for at beskytte
rettigheder, ejendom, eller sikkerheden omkring GolBong Danmark, vore brugere eller andre, og vi udveksler informationer med andre selskaber,
hvis nødvendigt for at imødegå svindel og bedrageri f.eks. i forbindelse med forsøg på svindel med kreditkort.

Med din accept

Ud over det ovenfor skitserede, vil du modtage information, såfremt dine oplysninger evt. skulle deles med tredjepart, og du vil have muligheden for at nægte dette.

Hvor sikkert er mine oplysninger opbevaret?
De oplysninger GolBong Danmark indsamler gemmes i en database, der beskyttes af flere niveauer af adgangskontroller og
vagt-/alarmsystemer både fysisk og systemmæssigt i vores centrale datacenter. Online på websitet er dine persondata, herunder transaktionsdata, sikret med SSL kryptering, som
er gældende standard for kryptering af denne type data og desuden anbefalet af Nets m. fl.

Det er vigtigt, at du beskytter mod misbrug af dit brugernavn/kodeord og uautoriseret brug af din computer.

Hvilke informationer har jeg adgang til?

GolBong Danmark giver dig læseadgang til følgende informationer om dig, og i visse tilfælde mulighed for at ændre denne information. Listen vil være under forandring i takt med ændringer på vores website.

Klik her for at gå til siden Min Konto

Hvilke muligheder har jeg?

Vi skal bruge et minimum af information, for at kunne sende varer til dig, og derfor skal du oprette en konto hos GolBong Danmark, hvis du
ikke allerede har en konto ved ordreafslutning.

Med en konto får du desuden adgang til rabatter, detaljeret ordrestatus, permanent varekurv, nyhedsbreve og andre fordele. Du kan til enhver tid tilføje/rette/slette informationerne på din Min Konto-side. Dog er vi forpligtet til at opbevare information om kunde- og ordretransaktioner i minimum 5 år i henhold til dansk lovgivning.

Automatisk indsamlet information
De oplysninger vi indsamler og analyserer, omfatter din:

 • IP-adresse
 • login
 • e-mail adresse
 • password
 • computer og forbindelsesinformation såsom browser type og version,
  operativ system og platform
 • indkøbshistorik
 • URL-adresserne til og fra vores website, herunder dato og klokkeslet, cookie nummer, og produkter du kiggede på eller søgte efter

GolBong Danmark er dataansvarlig for persondata, der indsamles på vores website.

Produktbeskrivelser

GolBong Danmark og vores partnere bestræber sig på at være så nøjagtige som muligt. GolBong Danmark kan ikke garantere at produktbeskrivelser eller andet indhold på dette website, er komplet, pålideligt, opdateret eller fejlfri.

Hvis et produkt tilbudt af GolBong Danmark ikke er som beskrevet, er din eneste mulighed at returnere produktet i ubrugt stand eller i
henhold til gældende dansk lovgivning, når denne giver andre rettigheder.

Øvrige parter

GolBong Danmark vores samarbejdspartnere yder services eller sælger produkter på dette website. Hertil kommer, at vi kan linke til andres websites.

GolBong Danmark er dog ikke ansvarlig for indeholdet på disse eksterne websites, og vi påtager os intet ansvar for de ydelser, der tilbydes af disse firmaer eller individer eller indholdet af de websites, der linkes til.

Ansvarsfraskrivelse

Med mindre andet følger af dansk rets almindelige regler

DETTE WEBSITE LEVERES AF GOLBONG DANMARK SOM DET ER. GOLBONG DANMARK KAN IKKE GØRES ANSVARLIG, UDTALT ELLER UNDERFORSTåET, FOR SÅ VIDT ANGÅR BRUGEN AF DETTE WEBSITE, ELLER INFORMATION, INDHOLD, MATERIALE ELLER PRODUKTER INDEHOLDT På DETTE WEBSITE.

DU ACCEPTERER UDTRYKKELIGT, AT BRUGEN AF DETTE WEBSITE ER PÅ EGEN RISIKO. GOLBONG DANMARK ER UDEN ANSVAR SÅFREMT INFORMATIONER ÆNDRES ELLER FORVANSKES UNDER TRANSMISSIONEN ELLER SÅFREMT UVEDKOMMENDE FÅR ADGANG HERTIL.

I DET OMFANG LOVEN TILLADER DET, FRASIGER GOLBONG DANMARK ALLE GARANTIER, UDTALT ELLER UNDERFORSTÅET MEDMINDRE ANDET ER
UDTRYKKELIGT AFTALT. GOLBONG DANMARK KAN IKKE GARANTERE AT DETTE WEBSITE, DETS SERVERE, ELLER E-MAIL SENDT FRA GOLBONG DANMARK ER FRI FOR VIRUS ELLER SKADELIGE KOMPONENTER.

GOLBONG DANMARK KAN IKKE GØRES ANSVARLIG FOR BRUGEN AF DETTE WEBSITE INKLUSIV, MEN IKKE BEGRÆNSET TIL DIREKTE, INDIREKTE OG AFLEDTE TAB HERUNDER TAB AF INDTÆGTER, DATA, DRIFTSFORSTYRRELSER OG/ELLER LIGNENDE TAB.

Handelsbetingelser på GolBong Danmark

Handelsbetingelser på GolBong Danmark

Nedenstående betingelser gælder for alle aftaler indgået imellem dig som dansk kunde og GolBong Danmark.

Du kan kun købe ydelser på www.golbong.dk, hvis du accepterer salgs- og leveringsbetingelserne på denne side. Ved ordreafgivelse har du altid adgang til at læse og acceptere disse betingelser, samt at udskrive betingelserne hvis du ønsker det.

Du opfordres til at læse salgs- og leveringsbetingelserne grundigt igennem og gøre dig bekendt med de forpligtelser og rettigheder, som vilkårene indebærer for dig.

Indgåelse af aftaler

Ordre procedure

Afgivelse af en ordre forudsætter, at du oprettes som kunde i vores kunderegister.

Når du har afgivet en varebestilling via vores hjemmeside, vil vores system automatisk sende dig en e-mail med en ordrebekræftelse.

Endelig aftale mellem dig og GolBong Danmark anses for indgået, når GolBong Danmark efter at have modtaget din ordre på sin server, har sendt en skriftlig ordrebekræftelse pr. e-mail med oplysninger om ordrenummer, navn og adresse, betalingsmåde, leveringsadresse samt en oversigt over de bestilte varer.

Du kan altid følge din ordrestatus, ved at følge det link, der er angivet  i din ordrebekræftelse, eller ved at gå ind på din medlemskonto via dit personlige brugernavn/kodeord.

Du opfordres til at udskrive ordrebekræftelsen umiddelbart efter modtagelsen, idet denne kan være relevant i forbindelse med ombytning, udnyttelse af fortrydelsesret eller reklamation.

Såfremt du ønsker en kopi af din ordrebekræftelse tilsendt, bedes du kontakte vores kundeservice på salg@golbong.dk.

Alle kontrakter indgåes på dansk.

Faktura

Faktura fremsendes på e-mail samtidig med at varen fremsendes.

Priser og betaling

Priser

Alle opgivne priser er inkl. moms og udregnes i danske kroner.

Den gældende pris er den, som på dagen for bestillingen er angivet på hjemmesiden ud for den pågældende vare.

Ved bestilling kan du se den samlede pris inklusiv moms, afgifter og evt. fragtomkostninger.

Betaling

Ordrer kan betales på følgende måder:

 • Kreditkort/Debetkort (MasterCard, Visa, Diners, American Express)
 • Dankort
 • Overførsel til konto

GolBong Danmark anvender en betalingsgateway fra Quickpay til modtagelse af betalinger med Dankort og fra Yourpay til modtagelse af betalinger med kreditkort/debetkort. Alle kortdata sendes krypteret så dine oplysninger er sikrede. Hvis du betaler med betalingskort, trækkes beløbet først på din konto, når varen er afsendt.

Levering

Leveringssted

Levering sker udelukkende til adresser i Danmark.

Vi leverer ikke til oversøiske og udenlandske modtageradresser (inkl. Grønland og Færøerne).

Leveringstid

Vi afsender normalt din vare samme dag som betaling er modtaget.

Ordrer leveres som standard som postpakke via PostNord og kan følge i deres Track&Trace-systemer.

Du modtager en e-mail med pakkens nummer, når vi afsender din ordre.

Du vil altid få informationer om omkostninger til fragt for den enkelte ordre oplyst, inden du afgiver bestilling.

Hvis leverancen bliver forsinket, underretter GolBong Danmark snarest muligt kunden herom pr. e-mail.

Risiko

Alle produkter købt hos GolBong Danmark forbliver GolBong Danmarks ejendom indtil leveringstidspunktet. Det betyder, at risikoen for bortkomst og/eller beskadigelse påhviler GolBong Danmark indtil leveringstidspunktet.

Dog har du risikoen for returforsendelser, med mindre der er tale om hændelig undergang i fortrydelsesperioden, indtil GolBong Danmark
modtager varerne.

Fortrydelsesret

30-dages fortrydelsesret
Ved køb af produkter hos GolBong Danmark er den intakte originale emballage altid en væsentlig del af varens værdi. Emballagen skal derfor altid sendes med retur, for at betingelserne for at udøve fortrydelsesretten er opfyldt.

Varen skal returneres i væsentlig samme stand og mængde som du modtog den. Dette vil sige at et kamera må have været afprøvet, men ikke monteret, da dette kan give mærker i kamera, skruer og monteringsbeslag.

Endvidere skal kameraet være nulstillet til fabriksstandard inden det returneres.

De solgte produkter er som standard plomberet, så det ikke er muligt at åbne ind til produktets indvendige dele uden at bryde plomberingen, såfremt plomberingen er brudt er fortrydelsesretten bortfaldet.

Såfremt der skal udskiftes monteringsbeslag eller kameraet skal nulstilles efter returnering, fradrages kr. 100,- fra det betalte beløb.

Fristen regnes som udgangspunkt fra den dag, du har fået det købte eller den første levering i hænde.

Købet kan fortrydes ved at nægte modtagelse af varen, ved at overdrage varen til postvæsenet, eller ved at returnere varen til GolBong Danmark. Udgifter til returnering indenfor fristen for fortrydelse afholdes af kunden.

Returnering

Hvis du skal returnere en vare beder vi dig kontakte vores kundeservice på salg@golbong.dk, med angivelse af kundenavn, kundenummer, ordrenummer og varenummer, som du ønsker at returnere.

Ønsker du betalingen retur, vil beløbet som udgangspunkt automatisk blive ført tilbage på samme måde som du har betalt, dette vil sige hvis du har betalt med kort returneret til dit kort og har du betalt med kontooverførsel refunderes til din bankkonto.

Såfremt der skal refunderes til din bankkonto skal vi skal bruge følgende oplysninger:

 • Bankens navn
 • Registreringsnummer (4 cifre)
 • Kontonummer (10 cifre)

Vi returnerer typisk beløbet til din konto 1-3 dage efter vi har modtaget varerne retur fra dig.

Reklamationsret, returnering mv.

To års reklamationsfrist på alle varer

Vil du påberåbe dig en mangel, skal du give os meddelelse herom inden for rimelig tid, efter at du har opdaget manglen. I modsat fald taber du retten til at påberåbe dig manglen. Meddelelse givet inden to måneder efter, at du opdagede manglen, er altid rettidig. Har du ikke inden 2 år efter salgsgenstandens overgivelse til dig meddelt os, at du vil påberåbe dig en mangel, kan du ikke senere gøre den gældende, medmindre vi har påtaget os at indestå for genstanden i længere tid eller har handlet i strid med almindelig hæderlighed.

Returnering

Returnering af varer, som er behæftet med fejl eller mangler, herunder i forbindelse med reparationer eller omlevering, sker efter følgende procedure:

Vi beder dig kontakte vores kundeservice på salg@golbong.dk med angivelse af kundenavn, kundenummer, ordrenummer og varenummer på den vare, som du ønsker at returnere.

Reparation og omlevering

Såfremt varen er behæftet med fejl eller mangler, og du har reklameret rettidigt, udbedrer vi sådanne fejl eller mangler inden for rimelig tid.

Hvis det viser sig ikke at være muligt eller vi ikke skønner det hensigtsmæssigt at reparere varen påtager vi os i stedet at levere en ny fejlfri vare efter returnering af den mangelfulde vare. Vi refunderer dig desuden eventuelle dokumenterede udgifter forbundet med returneringen.

Hvis hverken reparation eller omlevering er mulig. refunderer vi i stedet købesummen, inkl. dokumenterede udgifter til returnering.

Ovennævnte bestemmelser optræder ikke i stedet for dine øvrige rettigheder efter Købeloven $78, herunder retten til at kræve forholdsmæssigt afslag.

Returvarer bedes sendt til følgende adresse:

GolBong
c/o Salvum ApS
Vinkelvej 1
4900 Nakskov

Ansvar og ansvarsbegrænsning

Ansvarsbegrænsning

GolBong Danmark kan i intet tilfælde gøres ansvarlig for indirekte tab eller følgeskader, herunder, men ikke begrænset til
driftstab, avancetab, krav fra tredjemand og/eller beskadigelse af data, med mindre andet følger af dansk rets almindelige regler.

Produktansvar

GolBong Danmark er ansvarlig for produktansvar i henhold til produktansvarsloven. Du er forpligtet til uden ugrundet ophold skriftligt at meddele GolBong Danmark, såfremt der er opstået en produktansvarsskade, eller at der er fare for, at en sådan skade vil indtræde.

Force Majeure

Hvis der opstår en ekstraordinær situation, der er udenfor GolBong Danmarks kontrol, og som efter købeloven må anses som force majeure, bliver GolBong Danmarks forpligtelser suspenderet i det tidsrum, den ekstraordinære situation varer. I en sådan ekstraordinær situation kan du opsige din aftale med GolBong Danmark, hvis
situationen varer eller antages at ville vare længere end 60 dage.

Andet

Forbehold for trykfejl mv.

I det omfang der findes produktbeskrivelser og brugervejledninger til varen, medfølger disse leverancen.

Ugyldighed

Hvis nogen del af disse betingelser skulle blive anset for retsstridige og ugyldige og dermed ikke kan håndhæves, påvirker dette ikke gyldigheden og håndhævelsen af den resterende del af betingelserne.

Lovvalg

Dit køb hos GolBong Danmark er reguleret af dansk ret.